William Hill TV

William Hill TV is een online streaming dienst die live sportwedstrijden uitzendt. Je kan kijken naar verschillende live wedstrijden of andere live evenementen.

Account 

Om toegang te krijgen tot deze streaming dienst, is er een account nodig. Zonder dit account is het niet mogelijk om de live evenementen te bekijken. Voor actieve accounthouders is de aanmelding geheel gratis. Wel gaat William Hill administratiekosten berekenen over accounts die al 13 maanden opeenvolgend niet zijn gebruikt en een positief saldo hebben. Deze administratiekosten worden dan maandelijks van het saldo van je account afgehaald. 
Wanneer het account niet beschikt over een positief saldo, zullen de administratiekosten van de bankrekening af worden gehaald. Voordat dit gebeurt, wordt de accounthouder altijd nog een keer op de hoogte gebracht.  Zo kan hij of zij altijd zelf nog beslissen of er gebruik wordt gemaakt van het account. 

Live wedstrijden

Er worden live wedstrijden uitgezonden van meerdere sporten. Een paar van deze sporten zijn paardenraces, voetbal, tennis, cricket en hondenraces. Door dit ruime aanbod sporten, probeert William Hill een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Toch focust William Hill zich het meeste op voetbal. Er worden competities van over de hele wereld uitgezonden. Deze kan je allemaal bekijken onder 1 voorwaarde. Het account moet gefinancierd zijn of er moet ergens op zijn gewed in de afgelopen 24 uur. Het account is al gefinancierd wanneer er een klein bedrag, zoals 1 euro, op staat. Een grote investering is dus zeker niet nodig.

Wedden

William Hill biedt de service om te wedden op wedstrijden tijdens het kijken. Door de lange ervaring die William Hill heeft, is het wedden zeer veilig en gemakkelijk gemaakt. Er zijn veel betaalmogelijkheden en het aanbod is zeer ruim. 
Gratis streamen
Bekende voetballers
Gratis online gamen
888