Unibet live stream

Samen met Bwin is Unibet een van de marktleiders op het gebied van online wedden op sportwedstrijden. Unibet staat meer bekend om zijn bonussen. Er wordt namelijk een aantrekkelijke bonus aangeboden aan mensen die een gokje willen wagen. Zo wordt er bijvoorbeeld voor Nederlanders een bonus* uitgekeert van €50,-. Terwijl dit bij Belgen €60,- bedraagt. Het verschil tussen deze twee bedragen zit 'm in het feit dat online wedden legaal is in België. In Nederland is het (nog) niet legaal om deze praktijken online uit te voeren. Lees op deze webpagina meer over Unibet streams.

Wat is Unibet?

Unibet is een van de grootste 'bookmakers', een andere benaming voor wedkantoren; bedrijven die weddenschappen op sportwedstrijden regelen. Het bedrijf is eigenlijk merendeels actief in Scandinavische landen zoals Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Het bedrijf zelf is in Zweden opgericht in 1997. De bovengenoemde bonussen zijn meestal de punten waarop Unibet adverteert. Wel moet gezegd worden dat als je je saldo wilt uitkeren op een bankrekening, je 6 keer je bonus moet inzetten om dit te kunnen doen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat mensen alleen voor de bonus gaan, en na ontvangst weer weg gaan. De website van Unibet heeft recent nog een update gehad, en is eigen maker en beheerder van de gebruikte software. Hier is Unibet uniek mee. Verder heeft Unibet een volledig Nederlandstalige helpdesk waar je met al je vragen terecht kunt.

Livestreams bij Unibet

Voor een minimum van 50 eurocent kun je al inzetten op niet alleen voetbal, maar ook tientallen andere sporten. Er is voor ieder wel een interessante weddenschap te leggen, met misschien wel een leuke winst. Het verschilt per land, maar er worden ook dagelijks een groot aantal livestreams van sportwedstrijden aangeboden op de website. Deze zijn te vinden onder de knop 'TV'.

Fox Sports Eredivisie Live
William Hill TV
Betsson
Voetbalprogramma's