Live voetbal op telefoon/tablet

Tegenwoordig verschijnen er steeds meer elektronische schermen in het gemiddelde huishouden. Denk bijvoorbeeld aan je smartphone, tablet of laptop. Door het feit dat de technologieën voor deze apparaten steeds beter worden, kan men tegenwoordig dezelfde content bekijken op de tablet als op de tv. Het was bijvoorbeeld al mogelijk om via de apparaten televisie te kijken met de KPN-itvonline app. Dit werkt alleen in combinatie met een kpn wifi-router en bijbehorend netwerk. Voetbal kijken is sinds kort ook mogelijk, met dezelfde techniek. Lees hieronder meer over live voetbal kijken op alle schermen in je huis.

Smartphone

Je moet tegenwoordig de mensen zonder smartphone goed zoeken. Je kunt amper om smartphones heen, het is de toekomst en bijna iedereen heeft er een. Dat is ook niet gek als je de mogelijkheden bekijkt die smartphones tegenwoordig bezitten. Je kunt er bijna alles mee, browsen, filmpjes kijken, het nieuws volgen, en live televisie kijken is ook gewoon normaal tegenwoordig. Hierbij komt de extra mogelijkheid om voetbalwedstrijden te bekijken met een speciale Fox-app. Ben je in het bezit van een abonnement, dan kun je inloggen op deze app en je kunt meteen wedstrijden bekijken. Een wifi-verbinding is wel aanbevolen, gezien het verbruik van deze streams en de meeste mensen niet een onbeperkte databundel hebben. In principe werkt het kijken van wedstrijden op je smartphone hetzelfde als op de laptop, alleen of het schermformaat jouw voorkeur heeft, moet iedereen voor zichzelf bepalen.

Tablet en laptop

Meer dan de helft van alle huishoudens is in het bezit van een tablet, een uitspraak afkomstig van de nieuwssite NU.nl. De mogelijkheid om live voetbalwedstrijden te kijken is niet beperkt tot de televisies en smartphones, maar ook op een tablet (en laptop) is de mogelijkheid om deze wedstrijden te bekijken. In principe werkt dit hetzelfde als bij een smartphone. Je maakt verbinding met een wifi-netwerk met je tablet, download de Fox-app, en als je een betaald abonnement hebt kun je inloggen en wedstrijden bekijken. Voor de laptop is er (nog) geen app, omdat de website prima voldoet en eigenlijk hetzelfde biedt als de apps.

888
Unibet live stream
Fox Sports International
Voetbal reizen