Gratis online gamen

Er zijn online genoeg leuke voetbalspelletjes te vinden. Kruip in de huid van je favoriete voetballer en zorg ervoor dat jouw team de beste van allemaal is. Er zijn spelletjes waarin je Nederland kunt verdedigen op het wereldkampioenschap voetbal (WK) en uiteindelijk de wereldbeker kunt bemachtigen. Geen idee welk spelletje je moet kiezen? Liveonlinevoetbal..nl heeft een selectie gemaakt van verschillende voetbalspelletjes. Kies de leukste eruit, of speel ze allemaal, en beleef eindeloos plezier! Lees hieronder meer over voetbal online spelen.

Euro Free Kick 2012

Bij dit spel kun je het EK 2012 herleven! Kies je favoriete land: Polen, Griekenland, Rusland, Tsjechië, Nederland, Denemarken, Duitsland, Portugal, Spanje, Italië, Ierland, Kroatië, Oekraïne, Zweden, Frankrijk óf Engeland. Als je je team hebt uitgekozen, krijg je je poule te zien en het spel kan beginnen. Leg de bal klaar, en neem een vrije trap net buiten de 16-meter lijn. Als de tegenstander aan de beurt is, moet jij keepen. Probeer te voorkomen dat de bal in het doel achter je terecht komt. Probeer zoveel mogelijk te scoren en win het EK 2012.

Bal inkoppen

Altijd al eens in de huid willen kruipen bekende voetballer John Terry? Grijp je kans bij deze leuke voetbal-game. Klik op de bal om naar het volgende menu te gaan, hier zul je uitleg krijgen. In dit spel gaat het puur alleen om het koppen, maar dit moet je natuurlijk wel precies op het juiste moment doen. Doe je dit niet, dan zul je het doel missen. De corner wordt genomen door een teamgenoot, vervolgens komt de bal voorbij gevlogen en jij moet deze precies op het juiste moment in het doel koppen. Mis niet, want je hebt maar 3 levens.

Tafel voetbal (Premier League foosball)

Met dit leuke spel kun je ieder team kiezen uit de Engelse Premier League, wat hetzelfde is als in Nederland de eredivisie. Kies je favoriete Engelse team uit en begin het tafelvoetbal-spel. Dit spel werkt natuurlijk anders als andere voetbalspellen, want je kunt als speler niet naar voren of naar achteren lopen. Je spelers zitten vast in 1 bewegingslijn, en deze moet je schuiven naar links en naar rechts. Bestuur de spelers met je pijltjestoetsen en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en uiteindelijk kampioen te worden van de Premier League.

Unibet
Voetbalshop.nl
Bwin
Bekende voetballers