Bwin Stream

Van alle websites waar je kunt wedden op sportwedstrijden, is Bwin een van de bekendste. Bwin (gevestigd in Oostenrijk), dat eigenlijk tot 2006 'betandwin' werd genoemd, is opgericht in 1997. Sindsdien is het een van de marktleiders in zijn categorie. Bwin is tevens ook gelijk een van de oudste sportwedkantoren op het internet. Dagelijks worden hier +/- 30.000 weddenschappen gelegd verspreid over meer dan 90 sporten. Ook is het bedrijf dat achter Bwin zit, dezelfde partij achter PartyPoker.com. Deze pokersite is ook immens populair onder de online pokerspelers. Lees hieronder meer over Bwin streams.

Hoe werkt het?

Als je op het internet snel geld wilt verdienen, kom je meestal toch bedrogen uit. Het is lang niet zo makkelijk als gedacht wordt en de meeste websites willen toch geld aan jou verdienen ipv andersom. Maar ben je toevallig goed in het voorspellen van sportwedstrijden/uitslagen? Of heb je gewoon veel kennis van voetbal? Dan kun je met Bwin nog een aardig zakcentje verdienen. Bij Bwin kun je terwijl sportwedstrijden bezig zijn, live wedden. Dit verhoogt het plezier en de interactie van het live wedden. Het bedrijf heeft in de stadions mensen zitten om snelle aanpassingen in weddenschappen door te voeren. Bijvoorbeeld als er een penalty gegeven wordt, wordt dezelfde wedstrijd snel op het internet geblocked. Dit voorkomt dat mensen snel gaan inzetten op het winnende team om uitslagen te manipuleren.

Livestreams bij Bwin

Naast het live wedden op sportwedstrijden, kun je bij Bwin ook nog genieten van alle livestreams van de wedstrijden waar jij geld op hebt gezet. Zodra je je account hebt aangemaakt op de website, en hier geld op hebt gezet, dan kun je gebruik maken van de streams. Deze zijn te vinden onder het menu 'streams' op de website van Bwin.

888
Football travel
Voetbalwedstrijden
Unibet live stream