Betsson

Het Zweedse bedrijf Betsson is een van de bekendste spelers als het gaat om online voetbalweddenschappen. Betsson kent zijn oorsprong in het aanbieden van voetbalweddenschappen en andere sporten in Noord-Europa, met name in Scandinavië. Een van de grote voordelen die Betsson biedt aan hun Nederlandse klanten is het feit dat het mogelijk is om het account aan te vullen met geld via iDeal. Dit maakt het gebruik van een creditcard overbodig. En het maakt het overzetten van geld ook een stuk gemakkelijker omdat je gelijk van je bank uit een transactie maakt. Ook biedt Betsson de mogelijkheid om live te wedden tijdens sportwedstrijden. Dus als je bijvoorbeeld nog gelooft in de comeback van je favoriete club tijdens een wedstrijd, dan kun je makkelijk live wedden op de uitslag. Lees hieronder meer over wedden met Betsson.

Het bedrijf Betsson

In Zweden staat Betsson bekend als een beursgenoteerd bedrijf. Dit betekend dat het open moet zijn over het beleid dat zij voeren. Je hoef dus niet bang te zijn dat dit een vage online bookmaker is, het bedrijf is erkend. Sinds langere tijd worden ook alle voetbalweddenschappen en andere weddenschappen op verschillende sporten ook in andere landen in Europa aangeboden. Het bedrijf heeft al meer dan 1 miljoen klanten verspreid over verschillende diensten die zij aanbieden. Voetbalweddenschappen is niet het enigste wat Betsson aanbiedt, het aanbod bestaat o.a. uit: (live)casino, poker, games, bingo en krasbiljetten.

Waarom kiezen voor Betsson?

Je kunt bij Betsson gokken op je smartphone, tablet en in principe ieder device met een internetbrowser. Ook heeft het de functionaliteit om live te wedden op voetbal- en tenniswedstrijden. Hiermee kun je tijdens de wedstrijd de weddenschap aanpassen. Verder heeft Betsson een uitstekende 24/7 klantenservice voor eventuele vragen en problemen tijdens het wedden.

voetbalshirtskoning
Voetbalshop.nl
Unibet live stream
Voetbalwedstrijden