Gratis streamen

Op de pagina 'online en live voetbal kijken' wordt beschreven gratis voetbalstreams bekijken nou eigenlijk in elkaar zit. Maar voor gegarandeerde kwaliteit, of als je gewoon de kabelaar of voetbalsport wilt steunen, kun je ook kiezen voor betaalde voetbalstreams. Deze hoeven niet duur te zijn, en zijn vaak handiger dan opgezette gratis streams. Het verschil tussen deze twee zit 'm in het zoeken van de streams. Want bij gratis streams moet je heel specifiek gaan zoeken op onduidelijke sites, waarvan je de achterliggende partij niet kent. En dat terwijl je bij officiële partijen een duidelijk overzicht krijgt en vaak ook een mooi opgemaakte website en player. Lees hieronder meer over live voetbal kijken streaming.

Champions League op Ned 3

Een voorbeeld van een gratis livestream, die officieel is, is de stream van Champions League op de publieke zender Nederland 3. Alle wedstrijden worden gewoon uitgezonden op deze zender op de televisie, omdat de zender de rechten bezit van het voetbaltoernooi. Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om op tv de wedstrijden te bekijken, dan is er een handige oplossing. Nederland 3 heeft het mogelijk gemaakt om de wedstrijden via je computer, tablet of smartphone te bekijken. Als je op het tijdstip van de wedstrijd naar de website gaat van Nederland 3, krijg je een livestream te zien van de uitzending. De kwaliteit is voor de gemiddelde gebruiker goed te doen.

Unibet, gratis stream?

De populaire goksite (engels:bookmakers) Unibet biedt zijn klanten de mogelijkheid om via hun site live sportwedstrijden te bekijken. Deze service wordt gratis aangeboden, maar hiervoor moet je wel actief wedden op hun website. Tenminste, voor de streams te bekijken is een account een vereiste. In principe is een kleine storting al voldoende om gratis wedstrijden te bekijken; een handige oplossing voor mensen die ook soms een gokje willen wagen, én gratis voetbal willen kijken.

William Hill TV
Football travel
Voetbal tenues
Voetbal reizen