Bwin

Gevestigd in Oostenrijk is Bwin aanbieder van verschillende weddenschappen op een groot aantal sporten. Bwin zul je misschien al kennen als hoofdsponsor van voetbalclub Real Madrid, en ook sponsor van Manchester United en het Italiaanse Juventus. Een tijdje geleden was Bwin ook shirtsponsor van Bayern Munchen, maar dit was niet toegestaan volgens de Duitse wetten. Wist je dat de naam 'Bwin' eigenlijk voor bet-and-win staat (Nederlands:wed-en-win)? Dit is aangepast samen met een verandering in het aanbod van weddenschappen in augustus 2006. Vanaf dat jaar is er ook een bwin casino en bwin pokerroom. Lees hieronder meer over wedden met Bwin.

Waar Bwin om draait

De zogenaamde 'core-business' van het bedrijf Bwin zijn sportweddenschappen. Het aanbod bestaat vandaag de dag uit 90 verschillende sporten waarop gewed kan worden. Maar het de focus ligt meer op voetbalweddenschappen. Vanaf 2011 is het bedrijf actief op een 2e website: Bwinbetting.com. Deze website houdt richt zich volledig op het wedden op voetbalwedstrijden, want dit deel van Bwin.com liep zo goed dat ze er een aparte website voor besloten te maken. De 90 verschillende sporten waarin Bwin weddenschappen beheert bevat ook een paar opvallende zoals: alle bal-gerelateerde sporten, Amerikaanse sport evenementen, wintersport, motorsport zoals Formule 1 en MotoGP. Verder bieden ze ook zogenaamde 'exotic-sports' aan zoals: roller hockey, darten en zaalvoetbal. Maar Bwin biedt niet alleen sportweddenschappen aan, ook kun je wedden op verschillende evenementen zoals talentenjachten, de Oscars, het Eurovisie Songfestival en de bekende 'Miss'-verkiezingen.

Het poker-aanbod

Poker kent, zoals je misschien al weet, verschillende versies. Bwin biedt naast de weddenschappen ook pokerspelen aan zoals: Texas Hold'em, Omaha (Hi én Lo), Seven Card Stud en Five Card Draw. Deze manieren van poker spelen zijn zeer bekend onder de vaste online pokeraars. Je hebt ook toernooien, voor de gevorderde spelers. Deze toernooien worden volgens de Sit&Go regels gespeeld. Dit houdt in dat het toernooi zal beginnen zodra de tafels gevuld zijn. Als je poker wilt spelen met Bwin, dan ben je niet gelimiteerd tot een computer. Zo zijn er ook Bwin poker-apps voor iPhone en Android beschikbaar, zo kun je in je vrije tijd even snel een potje pokeren op je smartphone, zonder dat je daarvoor je computer hoeft op te starten.

Gratis streamen
Voetbalshop.nl
William Hill
Unibet live stream