Betaald abonnement

Voor de mensen die altijd verzekerd willen zijn van perfecte livestreams, zijn er betaalde abonnementen voor livestreaming van voetbalwedstrijden. Met een abonnement hoef je niet om te kijken naar buitenlandse streams, of deze gaan zoeken.  De mogelijkheden van een officieel abonnement zijn velen malen uitgebreider dan bij gratis streams. Je krijgt een betere site voorgeschoteld, met meestal een gids, meerdere kanalen en streams, en samenvattingen om later te bekijken. Bij de gratis streams ontbreekt het aan deze extra's. Die sites bieden meestal enkel een simpele stream die is afgetapt van hun eigen tv of pc (waar uiteindelijk wel een abonnement aanwezig is). Ook zit er een kleine vertraging in de stream, omdat deze via andere partijen gaat en niet rechtstreeks vanuit de uitzender. Lees op deze webpagina meer over live voetbal kijken met betaald abonnement.

Fox Sports

Een tijdje terug heeft Fox de eredivisie overgenomen, althans de uitzendrechten hiervan. En hier komen de meeste inkomsten vanaf. De voorganger van Fox Sport is Eredivisie Live, dat volledig nederlands is. Of het een verbetering is, laten we aan je eigen mening over. Fox zendt hedendaags alle eredivisiewedstrijden live uit op televisie en internet. Om dit te kunnen bekijken heb je een betaald abonnement nodig. Deze bieden de mogelijkheid om vanaf ieder scherm alle wedstrijden te bekijken die je wilt zien. Maar uiteraard hangt hier een prijskaartje aan, die toch wat duurder is dan de voorganger Eredivisie Live. Er moet wel bijgezegd worden dat Fox Sports een hoop geld heeft geinvesteerd in de eredivisie, wat ten voordele moet komen van de beleving van de kijker. Hierbij moet je denken aan nieuwe technieken, studio's, camera's enzovoort.

De abonnementen, wat kost het?

Abonnementen van Fox komen in 3 vormen voor; Fox Eredivisie (€15,95 p/maand), met alleen Nederlandse competitiewedstrijden, Fox International (€11,95 p/maand) voorziet je van buitenlandse voetbalwedstrijden en de Amerikaanse NFL (American Football). Als derde mogelijkheid heb je een combinatie-abonnement waarbij je alles kunt bekijken tegen een prijs van €24,95 per maand. Als je maar 1 wedstrijd wilt bekijken kun je voor een kleiner bedrag een zogenaamde 'kijkcode' aanschaffen. Deze code geeft je het recht om 1 voetbalwedstrijd live te bekijken via de officiële stream. (De prijzen die hierboven zijn genoemd zijn geen vaste prijzen, maar deze hanteerde Fox op het moment van het schrijven van deze tekst.)

Voetbal gokkasten
William Hill
888
Voetbal tenues